hade bloggen!


Dessverre bytter jeg blogg.. Bloggnavnet jeg ville ha er nå ledig så jeg tok det i bruk. Jeg sletter ikke denne bloggen, men ville bare gi beskjed :) 

araghh.blogg.no

26.12.2000


Hei og god morgen solstråler! I dag fyller jeg 13 år. Ganske sent på året, menmen. Ble overrasket med frokost på senga og bursdagssangen. Får ikke noen spesiell gave på bursdagen min, ettersom juleaften er to dager før. Ellers skal jeg bare tilbringe dagen med min kjære familie ♥ ♥

roomtour


Skulle egentlig legge den ut etter nyttår, men ble tidlig ferdig med redigeringen. Fortell meg gjerne hva du synes om videoen! :)

slike dager..


Sitter foran peisen og leser, imens det regner og blåser som værst utenfor. For ikke så lenge siden var det snøstorm og flere hus mistet tak. Uansett. På slike dager er det ikke så mye å få gjort ute i det grusomme været.

Har ikke blogget på mitt beste denne måneden på grunn av masse forberedelser til jul. Er jo nesten bare en dag igjen til jul nå og på torsdag fyller jeg 13 år.

polyvore love


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

MIkset sammen dette antrekket i går kveld. Har fått så dilla på slike gullklokker. Kjøpte meg en slik i forrige uke fra cmyk til 299,- (bilde under). Ellers har det vært en ganske rolig søndag. Var også på madla amfi for å handle inn litt julegaver.morning sunshine


God morgen! Våknet for omtrent en halvtime siden, men ligger fortsatt i dyna med pcen på fanget. Her i Stavanger snør det ganske mye. Så mye at de fleste veier er stengt. Nå skal jeg øyeblikk få i meg litt mat før jeg går ut i snøen.

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013


En 12 år gammel jente fra Stavanger som blogger om foto, mote og hverdagen sin.

For kontakt:
epostadressen dinhits