hade bloggen!


Dessverre bytter jeg blogg.. Bloggnavnet jeg ville ha er nå ledig så jeg tok det i bruk. Jeg sletter ikke denne bloggen, men ville bare gi beskjed :) 

araghh.blogg.no

26.12.2000


Hei og god morgen solstråler! I dag fyller jeg 13 år. Ganske sent på året, menmen. Ble overrasket med frokost på senga og bursdagssangen. Får ikke noen spesiell gave på bursdagen min, ettersom juleaften er to dager før. Ellers skal jeg bare tilbringe dagen med min kjære familie ♥ ♥

slike dager..


Sitter foran peisen og leser, imens det regner og blåser som værst utenfor. For ikke så lenge siden var det snøstorm og flere hus mistet tak. Uansett. På slike dager er det ikke så mye å få gjort ute i det grusomme været.

Har ikke blogget på mitt beste denne måneden på grunn av masse forberedelser til jul. Er jo nesten bare en dag igjen til jul nå og på torsdag fyller jeg 13 år.

morning sunshine


God morgen! Våknet for omtrent en halvtime siden, men ligger fortsatt i dyna med pcen på fanget. Her i Stavanger snør det ganske mye. Så mye at de fleste veier er stengt. Nå skal jeg øyeblikk få i meg litt mat før jeg går ut i snøen.

new in


Bikbok // 249,-

Cmyk // 299,-

rolig tirsdag


Har egentlig ikke skjedd så mye idag. Kom hjem, spiste middag og nå tar jeg det med ro med en iskald smoothie foran pc skjermen, kunne ikke blitt bedre. Lurer egentlig på om noen leser bloggen, hvis ikke skriver jeg bare til meg selv og det er bare awkward. Anyways. Ha en fin dag videre!

ny start, nye muligheter


Hei! Jeg er en 12 år gammel jente fra stavanger. Jeg starter opp denne bloggen slik at jeg kan dele mine bilder og tips. Jeg er utrolig glad i fotografering så de fleste bildene på bloggen er mine med mindre annet er oppgitt. Jeg tar bilder med Canon eos 1100D. 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013


En 12 år gammel jente fra Stavanger som blogger om foto, mote og hverdagen sin.

For kontakt:
epostadressen dinhits